Skip to content Skip to footer

Με θέμα την ποιότητα του ελαιόλαδου εκπαιδευτικές ημερίδες από το MACC

ποιότητα του ελαιόλαδου
Με θέμα την ποιότητα του ελαιόλαδου οργανώνει το MACC δωρεάν εκπαιδευτικές ημερίδες σε όλη την Κρήτη,

Με θέμα την ποιότητα του ελαιόλαδου  οργανώνει το MACC δωρεάν εκπαιδευτικές ημερίδες σε όλη την Κρήτη, Θέμα είναι τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά και οι καλές πρακτικές σε όλη την αλυσίδα παραγωγής.

Το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφης –  MACC – διοργανώνει με την υποστήριξη του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου Κρήτης ΑΣΡ τις  δωρεάν εκπαιδευτικές ημερίδες σε όλη την Κρήτη με θέμα «Το ελαιόλαδο και τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά»

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε παραγωγούς και ελαιουργούς αλλά και σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με το ελαιόλαδο. 

Που απευθύνεται το σεμινάριο για την ποιότητα του ελαιόλαδου

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παραγωγούς και ελαιουργούς ώστε να χρησιμοποιούν σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές που αναδεικνύουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου.

Το σεμινάριο θα εστιαστεί στην αποφυγή λαθών κατά την ολική διαδικασία (από το μάζεμα έως την ανάμειξη και εμφιάλωση) που υποβαθμίζουν η καταστρέφουν την ποιότητα του ελαιολάδου.

Απώτερος σκοπός είναι η γνώση αυτή να οδηγήσει σε βελτίωση της θέσης του ελληνικού ελαιολάδου στην παγκόσμια αγορά.

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν:

  • Στις 22/10/22 στο Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριου Λασιθίου στις 11:00-17:00
  • Στις 23/10/22 στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητήριου Ηρακλείου στις 11:00-17:00
  • Στις 26/10/22 στο Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριου Χανίων στις 15:00-21:00
  • Στις 29/10/22 στο Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριου Ρεθύμνου στις 11:00-16:30

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Γερμανάκη.

Email lab@oliveoiltastinglab.gr

Υπεύθυνη Εργαστήριου/ Συντονίστρια: Ελευθερία Γερμανάκη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6974939462

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest