Skip to content Skip to footer

Εσπερίδα για την Καινοτομία και Τεχνολογία στα Κρητικά προϊόντα

Καινοτομία και Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των Κρητικών προϊόντων είναι ο τίτλος της εσπερίδας ...

Kαινοτομία και Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των Κρητικών προϊόντων είναι ο τίτλος της εσπερίδας που διοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.) σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά και την Κappa Studies διοργανώνουν Εσπερίδα το Σάββατο 06 Απριλίου 2024, Ώρα: 16:00 στον «Κήπο των Αισθήσεων», στις  Μαλάδες. 

Την εκδήλωση χαιρετίζουν οι κκ Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος του Π.Ε.Τ.Ε.Τ., ο Δρ. Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος – Επιστημονικός Υπεύθυνος Βιοερευνητικών και η Ιάσμη Καλαθάκη, Διευθύντρια Κappa Studies, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc.

Μετά τους χαιρετισμούς και των επισήμων,  θα ακολουθήσουν 2 κύκλοι συζήτσεων, Ο πρώτος με θέμα την Παραγωγή τροφίμων, Ποιότητα & Ασφάλεια ως εργαλεία Καινοτομίας, συντονίζεται από την Ιωάννα Μπαλαφούτη, Συντάκτρια του περιοδικού Olive και συνεργάτης του MACC.

Συμμετέχουν: 

  • Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Π.Ε.Τ.Ε.Τ, Διευθυντής Eργοστασίου & R&D Λάβδας ΑE
  • Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος – Επιστημονικά Υπεύθυνος Βιοερευνητικών
  • Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Διευθύντρια Γραφείου Καινοτομίας – Aμερικάνικη Γεωργική Σχολή
  • Σπύρος Μπαλαντίνος, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας Τυροκομείου Μπαλαντίνος, Πρόεδρος Τυροκόμων Νομού Χανίων
  • Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Συντονιστής Cluster «Γεύσεις από την Κρήτη – Delights of Crete»

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις του κοινού και αμέσως μετά η Αναστασία Στεφανάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων, Υπεύθυνη τμήματος Μελετών Βιοερευνητικών, θα συντονίσει την δεύτερη συζήτηση της ημέρας με αντικείμενο την Ασφάλεια και Υγιεινή στη Μαζική Εστίαση. Συμμετέχουν:

  • Παναγιώτης Μανιατέας, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Γεν. Γραμματέας Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Λυγεράκης Μιχάλης, Τεχνολόγος Τροφίμων ΕΦΕΤ
  • Μαρία Αντωνακάκη – Χαλβατζή, Πρόεδρος Επισιτιστών Νομού Ηρακλείου
  • Δρ Nικόλαος Βουτζουράκης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Υπεύθυνος Ποιότητας Βιοερευνητικών
  • Δημήτρης Παπαναγιώτου, General F&B Manager, Sapounakis Group Hotels
  • Uxue Azpiroz Lasarte, Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης, Υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού και Βιωσιμότητας TÜV HELLAS.

Μετά τις ερωτήσεις του κοινού, ακολουθεί ο τρίτος κύκλος συζήτησης με συντονίστρια την Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, CEO Noema, συνεργάτη του MACC και θέμα τον ρόλο της τεχνολογίας στα Κρητικά Προϊόντα Αγροδιατροφής. Σε αυτό τον κύκλο, τον τελευταίο της εσπέρίδας, συμμετέχουν οι:

  • Νίκος Ψιλάκης, Συγγραφέας
  • Ιάσμη Καλαθάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Διευθύντρια Kappa Studies
  • Αναστάσιος Παπαδάκης, Executive Chef, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης
  • Ευαγγελία Τζώρτζη, Διευθύντρια Marketing, Βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης Κουκλινός
  • Αθανασία Αντωνίου, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων, Ειδική Γραμματέας Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

Μετά τις ερωτήσεις του κοινού, κλείνει η εσπερίδα στις 19:30.

Η πρόσκληση

Kαινοτομία και Τεχνολογία. η πρόσκληση

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Kαινοτομία και Τεχνολογία αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest