Skip to content Skip to footer

Επεξεργασία υποπροϊόντων ντομάτας για την παραγωγή ζωοτροφών

H Επεξεργασία υποπροϊόντων ντομάτας  για ζωωτροφή είνια ένας από τους διαγωνισμούς. Στο Ηράκλειο σήμερα, Δευτέρα 30.05.22 το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής (MACC), που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, οδός Αρχιμήδους 1 και Ικάρου και εκπροσωπείται νόμιμα απο τον διαχειριστή της Δρ. Καθαράκη Μιχάλη, ,με βάση την απόφαση της Επιτροπής Υποστήριξης,

Προκηρύσσει 2 διαγωνισμούς για την ανάδειξη αναδόχου ο οποίος θα προσφέρει την οικονομικότερη προσφορά για την υλοποίηση των παρακάτω σχεδίων:

“Κατεψυγμένη ζύμη cake”, και “Παραγωγή ζωοτροφών απο την επεξεργασία σάπωνα ασβεστίου ελαιολάδου και απο την επεξεργασία υποπροϊόντα ντομάτας῾.

1ος διαγωνισμός

Εαν ενδιαφέρεστε για να καταθέσετε προσφορά για το έργο “κατεψυγμένη ζύμη για cake” συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα και καταθέστε την προσφορά σας: 

Παραδοτέα

Αναλυτικά

Κόστος

Παραδοτέο 1

Επιλογή και καθορισμός υλικών και καθορισμός % υλικών στο προϊόν 

Παραδοτέο 2

Καθορισμός πρωτοκόλλου παραγωγής

 

Παραδοτέο 3

Καθορισμός σταδίων παραγωγής και εξοπλισμού.

 

Παραδοτέο 4

Δοκιμαστικές παραγωγές προϊόντων

 

Παραδοτέο 5

Κοστολόγηση προϊόντων

 

Παραδοτέο 6

Αξιολόγηση χρόνου ζωής τελικού προϊόντος

 

Παραδοτέο 7

Επιλογή συσκευασίας

 

Παραδοτέο 8

Ανάλυση ανταγωνισμού και μελέτη βιωσιμότητας επένδυσης παραγωγής

 

2ος διαγωνισμός

Εαν ενδιαφέρεστε για να καταθέσετε προσφορά για το έργο «Παραγωγή ζωοτροφών απο την επεξεργασία σάπωνα ασβεστίου ελαιολάδου και απο την επεξεργασία υποπροϊόντα ντομάτας» συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα και καταθέστε την προσφορά σας:

Α. «Παραγωγή σάπωνα ασβεστίου ελαιόλαδου για ζωοτροφή». 

Παραδοτέα

Αναλυτικά

Κόστος

Παραδοτέο Α.1

Καθορισμός προδιαγραφών α’ & β’ υλών

 

Παραδοτέο Α.2

Καθορισμός πρωτοκόλλου παραγωγής

 

Παραδοτέο Α.3

Καθορισμός σταδίων παραγωγής και εξοπλισμού.

 

Παραδοτέο Α.4

Προδιαγραφές ενδιάμεσων και τελικών προϊόντων

 

Παραδοτέο Α.5

Δοκιμαστικές παραγωγές προϊόντων

 

Παραδοτέο Α.6

Κοστολόγηση προϊόντων

 

Παραδοτέο Α.7

Αξιολόγηση χρόνου ζωής τελικού προϊόντος

 

Παραδοτέο Α.8

Επιλογή συσκευασίας

 

Παραδοτέο Α.9

Σύγκριση με σάπωνες ασβεστίου από άλλα φυτικά λιπαρά.

 

Παραδοτέο Α.10

Ανάλυση ανταγωνισμού και μελέτη βιωσιμότητας επένδυσης παραγωγής.

 

Β. «Επεξεργασία υποπροϊόντων ντομάτας για την παραγωγή ζωοτροφών»

Παραδοτέα

Αναλυτικά

Κόστος

Παραδοτέο Β.1

Επιλογή και καθορισμός υλικών και καθορισμός % υλικών στο προϊόν

 

Παραδοτέο Β.2

Καθορισμός πρωτοκόλλου παραγωγής

 

Παραδοτέο Β.3

Καθορισμός σταδίων παραγωγής και εξοπλισμού.

 

Παραδοτέο Β.4

Δοκιμαστικές παραγωγές προϊόντων

 

Παραδοτέο Β.5

Κοστολόγηση προϊόντων

 

Παραδοτέο Β.6

Αξιολόγηση χρόνου ζωής τελικού προϊόντος

 

Παραδοτέο Β.7

Επιλογή συσκευασίας

 

Παραδοτέο Β.8

Ανάλυση ανταγωνισμού και μελέτη βιωσιμότητας επένδυσης παραγωγής.

 

Παρακαλούμε οι προσφορές να κατατίθενται σε φυσικό φάκελο με τον τίλο του αντίστοιχου διαγωνισμού που αφορά και να παραδίδεται στην υπάλληλο Μαρία Βουιδάσκη απο 30.5.22 – 13.6.22 στις 12:00 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ επι της οδού Ικάρου και Αρχιμήδους 1 στην Νέα Αλικαρνασσό, 71601. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest